Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Kulhuse Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Kulhuse
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1100 Afstand til indkøb 2100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Kulhuse Nordsjælland Danmark

Lækkert og moderne indrettet sommerhus i træ, bygget i 2005, beliggende på en havegrund, der ligger direkte ud til åbne marker. To dejlige terrasser med diverse havemøbler. Huset er indrettet med trægulve, dog opvarmet klinkegulv på badeværelset. Vægge og lofter af lyst malet træ. Lækkert badeværelse med en dejlig 2-pers. spa, bruseniche og gulvvarme samt direkte adgang til husets sauna. Dejligt, moderne køkken med bl.a. fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Den dejlige, lyse opholds- og spisestue indeholder bl.a. brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser er fordelt på 3 soveværelser; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Til de små feriegæster er der høj barnestol, sandkasse og gynge. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra parkeringspladsen er der installeret kørestolsrampe direkte til huset. Kulhuse ligger på toppen af Hornsherred i skønne omgivelser tæt ved stranden og Nordskoven, hvilket giver gode muligheder for vandreture. Nærmeste større by er Frederikssund (15 km), som har gågade og gode handelsmuligheder. Gode fiske- og udflugtsmuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Kulhuse
Video - Kulhuse Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !