Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Jyllinge Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Jyllinge
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 74 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Jyllinge Nordsjælland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1974, beliggende på en stor dejlig naturgrund i et meget roligt område på en lukket vej i 1. række med direkte adgang til badestrand, kun 100 m fra huset. Fra huset og grunden er der pragtfuld fjordudsigt. Til huset hører overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge og trælofter. Trægulve med faste tæpper. Badeværelse med bruseniche. Funktionelt åbent køkken med vinylgulv og udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftsovn, mikrobølgeovn og 2 køleskabe. Opholdsstuen er udstyret med klimaanlæg, TV, DVD-afspiller, samt radio med CD-afspiller. Fra opholdsstuen er der udgang til den overdækkede terrasse, hvor der er en flot fjordudsigt. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum: 1 med dobbeltseng og 2 med 1enkeltseng. Den smukke fjordstrækning lige uden for huset, det rene havvand og den børnevenlige vanddybde gør området ideelt for hele familien. Der er også ideelle forhold for lystfiskere, hvor fangsten ofte er havørreder og hornfisk. For sejlerne og ikke mindst windsurfere er en tur op langs fjorden at anbefale. Den nærmeste større by er Roskilde, og her finder I butikker, spisesteder, aktivitetsmuligheder, gallerier og seværdigheder for hele familien. Fra huset er der en flot solnedgang udover fjorden. Et hyggeligt og rart sommerhus til en afslappende og vellykket ferie med mange oplevelsesmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Jyllinge
Video - Jyllinge Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !