Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hornbæk Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Hornbæk
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 135 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hornbæk Nordsjælland Danmark

Dejligt, helårsisoleret sommerhus i sten, bygget 1970, beliggende i et roligt sommerhusområde på en ugeneret naturgrund kun 400 m fra en af Nordsjællands bedste badestrande. Fra opholdsstuen og soveværelser er der en pragtfuld udsigt til skov og marker. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der flotte trægulve med løse tæpper samt klinkegulv på badeværelse og gæstetoilet. Endvidere er der lyse trævægge og -lofter. Badeværelse med gulvvarme, badekar samt bruseniche. Gæstetoilet. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader samt fryser. Den store, lyse opholdsstue er indrettet med åben pejs, TV med fællesantenne og DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og udgang til den overdækkede terrasse, hvor der er udsigt til skov og marker. Gratis ADSL-internetforbindelse (Web-speed)(egen computer skal medbrinnges). Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng samt 2 soveværelser med dobbelt sovesofa. Huset er beliggende med kort afstand til vandet og en pragtfuld badestrand med finkornet sand samt børnevenlige vanddybder. Huset ligger tæt på den tidligere fiskerby Hornbæk. Den hyggelige havn er i dag en moderne lystbådehavn, hvor lystbåde og små fiskerbåde ligger side om side. I byen er der mange butikker samt flere restauranter og caféer. Der er gode aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien samt gode fiskemuligheder fra kysten. I Nordsjælland finder I 6 af Danmarks bedste golfbaner. Bemærk. Lejeprisen er inkl. varme.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hornbæk
Video - Hornbæk Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !