Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hornbæk Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Hornbæk
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 83 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 4000 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hornbæk Nordsjælland Danmark

Vis-a-vis Havreholm Slot ligger dette smagfuldt indrettede 2-etages sommerhus i eksklusive rammer. Til huset hører såvel åben terrasse som overdækket balkon med havemøbler. Overalt er der trægulve med løse tæpper samt malede vægge og lofter. 2 badeværelser med bruseniche. Køkkenet, der er kombineret med den hyggelige opholdsstue, er udstyret med køleskab med frostboks og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er indrettet med radio og TV med parabol (analog). Gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (computer medbringes). Sovepladserne fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng på 1. sal. Endvidere er der i stueetagen 1 soverum med 1 enkeltseng samt dobbelt sovesofa i stuen. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Dette sommerhus er en del af Havreholm Slot og derfor er samtlige slottets faciliteter tilgængelige for husets beboere. Havreholm Slot er beliggende i et naturskønt område med skov og sø samt gratis fiskeret og båd. Der er også gratis adgang til 9-hullers golfbane samt reduceret greenfee på golfbanerne i Hornbæk og Gilleleje. I nærheden af slottet er det muligt at leje såvel heste som ponyer. Det smukke område er velegnet til såvel spadsereture som cykelture. Cykeludlejning. Til slottet hører udendørs swimmingpool, der er omkranset af et flisebelagt opholdsareal. I kan frit opholde sig indendørs på slottet, f.eks. i det smukke bibliotek, i billardstuen eller I kan benytte den indendørs swimmingpool, spa, sauna og solarium. Slottet råder også over en fornem restaurant, hvor man kan købe sin mad. Slottet Havreholms historie går tilbage til 1872 - det blev bygget af grosserer Valdemar Culmsee på en højtbeliggende festplads overfor Gurre Å. På slottet kan I bl.a. se værker af maleren og Prof. Joakim Skovsgaard. Slottet er i dag i privat eje og slotsfruen færdes dagligt på slottet. Den danske regering benytter slottet til møder og konferencer. I har her en enestående mulighed for at få en unik ferieoplevelse. Bemærk: Suiten udlejes kun til ferieophold. El, vand, varme, linned og slutrengøring er inkluderet i lejeprisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hornbæk
Video - Hornbæk Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !