Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hornbæk Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Hornbæk
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 1800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hornbæk Nordsjælland Danmark

Dejligt, lyst sommerhus i træ, moderniseret i 2007, beliggende på en lukket og ugeneret havegrund på en lukket vej i et roligt sommerhusområde 800 m fra en af de bedste badestrande i Nordsjælland. Til huset hører åbne terrasser med havemøbler, den ene terrasse har markise. Indvendig er der trægulve, hvidmalede trævægge og lofter. Lille badeværelse med bruser og klinkegulv. Det veludstyrede åbne køkken er bl.a. udstyret med varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Der er endvidere udendørs vask. Den flotte og velmøblerede lyse opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til terrassen samt dejligt anneks med 2 sovepladser. Desuden værelse med dobbeltseng. Et sommerhus med den helt rigtige sommerhusstemning, såvel ude som inde. Huset ligger ikke langt fra den tidligere fiskerby Hornbæk. Den hyggelige havn er i dag en moderne lystbådehavn, hvor lystbåde og små fiskerbåde ligger side om side. I byen er der mange butikker samt flere restauranter og cafer. I Nordsjælland finder I 6 af Danmarks absolut bedste golfbaner. Der er endvidere gode fiskemuligheder fra kysten. Besøg også Gilleleje by, der har bevaret sine idylliske stræder og smukt restaurerede huse. I byen er der gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder samt Sjællands største fiskerihavn. De dejlige sandstrande i området har lavt og roligt vand, hvilket gør dem meget børnevenlige. Bemærk: Udlejes kun til ferieophold. Kun en lille hund må medbringes.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hornbæk
Video - Hornbæk Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !