Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hornbæk Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Hornbæk
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 113 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hornbæk Nordsjælland Danmark

Ønsker I at tilbringe ferien i luksuriøse omgivelser, så er dette sommerhus en god mulighed. Huset er opført i træ i 1998, og det ligger på en delvist afskærmet hjørnegrund, kun 250 m fra havet, i rolige og børnevenlige omgivelser. Til huset hører åben samt overdækket terrasse med havemøbler. I huset er der lyse trægulve i værelserne, i køkkenet og i stuen. Dejligt badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche, 2-pers. spa samt direkte adgang til husets sauna. Endnu et badeværelse, ligeledes med bruseniche og gulvvarme. I køkkenafdelingen findes køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Den store, velmøblerede opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, komb. video/DVD-afspiller samt TV med parabol (digital). Huset er desuden udstyret med vaskemaskine, tørretumbler og solarium. Gynge til børnene. Bemærk: Huset må kun benyttes til ferieophold.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hornbæk
Video - Hornbæk Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !