Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Høve Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Høve Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Høve Strand Vestsjælland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1999, beliggende på en ugeneret naturgrund med græsplæne omgivet af træer i sommerhusområdet Høve Strand. 2 dejlige terrasser med diverse havemøbler. Indenfor er der hvidmalede trævægge og -lofter. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler, 2-pers. spa og direkte adgang til stor sauna. Separat toilet. Det åbne køkken er der bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser og komfur med keramiske kogeplader. I forbindelse med køkkenet ligger den lyse og smagfuldt møblerede opholdsstue, som er udstyret med bl.a. brændeovn, TV med parabolantenne, video, stereoanlæg med CD-afspiller og udgang til terrassen med aftensol. Sovepladserne er fordelt på 4 soveværelser; 2 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt 1 med køjeseng. På et af værelserne er der solarium. Fra huset er der 1 km til vandet. Desuden er der restaurant, minigolf, tennis og 18-hullers golfbane i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Høve Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !