Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hønsinge Lyng Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Hønsinge Lyng
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 73 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1800 Afstand til indkøb 1400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hønsinge Lyng Vestsjælland Danmark

Dette dejlige sommerhus i træ, bygget i 1973 og renoveret i 2004, ligger på en naturgrund i rolige og ugenerede omgivelser. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med diverse havemøbler. Badeværelse med bruseniche. Opholdsstue i forbindelse med åbent køkken, som bl.a. indeholder mikrobølgeovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Den hyggelige opholdsstue har brændeovn, TV med parabol (digital), video og radio med CD-afspiller. Huset er indrettet med 3 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 2 med hver 1 enkeltseng. Et dejligt sommerhus, som vil danne gode rammer for en herlig sommerferie i det skønne Odsherred. Huset ligger ikke langt fra færgeovergang til Jylland og fra fiskerbyen Odden Havneby, hvor der er gode restauranter og et røgeri, hvor man altid kan købe friskrøget fisk.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hønsinge Lyng


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !