Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helsingør Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Helsingør
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 36 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helsingør Nordsjælland Danmark

Denne skønne og smagfuldt møblerede 1-værelses hotellejlighed (stuen) i palæet ved Hotel Marienlyst i Helsingør er et perfekt udgangspunkt for byture i Helsingør og besøg på Kronborg. Palæet er renoveret i 2002 og ligger i skønne omgivelser med kun 50 m til vandet, hvorfra der er en pragtfuld udsigt direkte til Kronborg. Have med lille sø og springvand. Terrasse med havemøbler direkte ud til lille sø. Gulvtæpper samt lyse vægge overalt. Dejligt badeværelse med badekar og gulvvarme. Lejligheden indeholder køleskab, mikrobølgeovn med varmluft og grill, kaffemaskine, men intet service. Stuen har dobbeltseng, dobbelt sovesofa (bedst egnet til børn), TV med fællesantenne samt ADSL-internetforbindelse. Telefon samt telefax til rådighed. Lejligheden har egen parkeringsplads. Gratis adgang til hotellets badeland, spa, sauna, motionsrum, kasino mm. Der ydes rabat på restaurantens priser; 15% på restaurant- og barregninger og 25% på morgenbuffet. Room-service kan bestilles. Endvidere er der vaskemaskine og tørretumbler til rådighed i separat rum. Tog direkte mellem Helsingør og København. Ønsker I en ferie med gode muligheder for selvforkælelse og afslapning, kombineret med shopping og strandture samt besøg på kendte seværdigheder, kan I med fordel vælge denne hotellejlighed. Bemærk: Prisen er inkl. el, vand, varme og slutrengøring.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helsingør
Video - Helsingør Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !