Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gilleleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Gilleleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 65 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gilleleje Nordsjælland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1959 og renoveret i 1998, beliggende på en dejlig, ugeneret naturgrund, kun 300 m fra en dejlig badestrand. Til huset hører en stor, åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulve overalt. Badeværelset er indrettet med bruseniche og vaskemaskine. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn med fri brænde, TV og radio. Gratis ADSL-interntetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med 2 køjesenge og direkte udgang til terrassen. Endvidere er der 1 dobbeltseng i stuen. Sandkasse, gynge og legehus til børnene. Bemærk: Rygning i huset frabedes. Sommerhuset er beliggende i et roligt og børnevenligt område, i gåafstand til badestrand, tæt på det gamle fyr i Gilleleje. I området er der golfbaner samt gode muligheder for afslapning og lange gåture i det dejlige naturområde. Gilleleje by med dens levende havnemiljø og mange gode butikker er også et besøg værd. For lystfiskere er der gode fiskemuligheder fra havnen i Gilleleje. Desuden er der kun 50 minutters kørsel til København.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gilleleje
Video - Gilleleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !