Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gilleleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Gilleleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gilleleje Nordsjælland Danmark

Virkelig lækkert sommerhus i træ, bygget i 2000, beliggende på en havegrund i et roligt og børnevenligt sommerhusområde, tæt ved vandet og dejlig badestrand. Åben og overdækket terrasse med havemøbler. Gulvtæpper overalt, dog klinkegulv i gangen og korkvinyl i køkkenet. Vægge og lofter er beklædt med lyst træ. Skønt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Det åbne køkken er udstyret med varmluftsovn, fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Den store, lyse og pænt møblerede opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital). Desuden barneseng, høj barnestol og vaskemaskine til rådighed. 3 gode soverum; 1 med dobbeltseng og 2 med 2 enkeltsenge. På grunden er der gynge til børnene. Bemærk: Huset må kun benyttes til ferieophold.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gilleleje
Video - Gilleleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !