Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gilleleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Gilleleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gilleleje Nordsjælland Danmark

Særpræget sommerhus i sten, 1990, beliggende på en dejlig havegrund ikke langt fra en af Nordsjællands bedste badestrande. Huset er utraditionelt indrettet. Der er åbne lofter overalt. Klinkegulv med løse tæpper i opholdsstuen. Godt badeværelse med håndbruser. Det åbne køkken er pænt indrettet med indbygget mikrobølgeovn og lille bageovn, 2 keramiske kogeplader, fryser og opvaskemaskine. Dejlig stor opholdsstue med store vinduespartier til begge sider og udgang til terrasse. Opholdsstuen er bl.a. udstyret med brændeovn og TV med parabol (digital). Det genbrugs-opvarmede klinkegulv giver komfortvarme og er ikke en del af rumopvarmningen. Der er barneseng og høj barnestol i huset. Gynge til børnene.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gilleleje
Video - Gilleleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !