Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Frølunde Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Frølunde Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 83 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Frølunde Fed Vestsjælland Danmark

Stilsikkert sommerhus i træ, bygget i 2005, med pragtfulde vinduespartier og store flotte glaskarnapper. Huset er beliggende på en naturgrund tæt på vandet med bade- og fiskemuligheder. Til huset hører såvel overdækket som åben terrasse med havemøbler, hvor man kan hygge sig fra morgen til aften. Indvendigt er der trævægge og -lofter. Ludbehandlede trægulve, dog flisegulv på badeværelset. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stort, åbent køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, der er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Høj barnestol, sandkasse og legehus til børnene. Huset ligger 8 km fra golfbane og den gamle færgeby Korsør med den helt nye havnefront med boliger, butikker og café. Der er 1 times kørsel til København og ½ time til H. C. Andersens by, Odense.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Frølunde Fed


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !