Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Frølunde Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Frølunde Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 85 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Frølunde Fed Vestsjælland Danmark

Skønt sommerhus i træ, bygget i 1965 og total renoveret i 2005. Huset er beliggende på en naturgrund med lille græsplæne i et roligt område, kun 200 m fra stranden. Grunden er omkranset af træer og buske. Indvendigt er der overalt trælofter og -vægge. Gulvene er beklædt med lyst asketræslaminat. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med diverse havemøbler. Dejligt badeværelse med bl.a. vaskemaskine og bruseniche. Køkkenet, der er kombineret med stuen, er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Den hyggelig stue er indrettet med lædermøbler, brændeovn, TV med parabol og radio med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Barneseng og høj barnestol til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Frølunde Fed


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !