Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dronningmølle Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Dronningmølle
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 83 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dronningmølle Nordsjælland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1998, beliggende på en 800 m2 stor naturgrund i et fredeligt sommerhusområde, 800 m fra en af de bedste badestrande i Nordsjælland. Til huset hører såvel en åben som en overdækket terrasse med havemøbler og muret grill. Indvendig er der gulvtæpper overalt, dog opvarmet klinkegulv på badeværelset. I hele huset er der endvidere lyse trævægge og -lofter til kip. Dejligt badeværelse med bruseniche, 2-pers. spa samt direkte adgang til husets sauna. Det velfungerende, åbne køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Velmøbleret opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Fra stuen er der direkte udgang til den overdækkede, ugenerte terrasse. Omkring den sydvestvendte terrasse er der et levende hegn (nyt i 2010). Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum: 2 soveværelser med dobbeltseng og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler til rådighed. Gynge til børnene. De dejlige sandstrande i området har lavt og roligt vand, hvilket gør dem meget børnevenlige. Huset ligger ikke langt fra den tidligere fiskerby Hornbæk. Den hyggelige havn er i dag en moderne lystbådehavn, hvor lystbåde og små fiskerbåde ligger side om side. I byen er der mange butikker samt flere restauranter og caféer. I Nordsjælland finder I 6 af Danmarks absolut bedste golfbaner. Der er endvidere gode fiskemuligheder fra kysten. Besøg også Gilleleje by, der har bevaret sine idylliske stræder og smukt restaurerede huse. I byen er der gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder samt Sjællands største fiskerihavn.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dronningmølle
Video - Dronningmølle Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !