Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dronningmølle Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Dronningmølle
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 56 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 1700 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dronningmølle Nordsjælland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1974, moderniseret i 2003, beliggende på en stor, lukket naturgrund i et roligt sommerhusområde 800 m fra en af de bedste badestrande i Nordsjælland. Til huset hører en dejlig åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulve, lyse malede trævægge og -lofter. Badeværelse med bruser og klinkegulv. Det åbne køkken er bl.a. udstyret med fryser, opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader og mikrobølgeovn. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, radio, DVD-afspiller og TV med digital parabol (mange tyske kanaler). Gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (Web-speed) (egen computer skal medbringes). Huset er indrettet med energibesparende varmepumpe/aircondition. Fra stuen er der udgang til den åbne terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng samt 1 værelse med køjeseng til børn. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Et sommerhus med den helt rigtige sommerhusstemning, såvel ude som inde. Huset ligger ikke langt fra den tidligere fiskerby Hornbæk. Den hyggelige havn er i dag en moderne lystbådehavn, hvor lystbåde og små fiskerbåde ligger side om side. I byen er der mange butikker samt flere restauranter og caféer. I Nordsjælland finder I 6 af Danmarks absolut bedste golfbaner. Der er endvidere gode fiskemuligheder fra kysten. Besøg også Gilleleje by, der har bevaret sine idylliske stræder og smukt restaurerede huse. I byen er der gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder samt Sjællands største fiskerihavn. De dejlige sandstrande i området har lavt og roligt vand, hvilket gør dem meget børnevenlige.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dronningmølle
Video - Dronningmølle Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !