Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dalby Huse Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Dalby Huse
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 115 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 900 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dalby Huse Nordsjælland Danmark

Her finder I et ældre sommerhus i træ, bygget i 1973 og løbende renoveret, beliggende på en naturgrund med udsigt over fredede arealer og Isefjorden, hvor der er et fantastisk fugleliv. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trælofter og dels trævægge, dels malede vægge. Trægulve med løse tæpper, dog vinyl i køkkenet og klinkegulv i entré og på badeværelset. Badeværelse med bruser og gulvvarme. Køkkenet er udstyret med komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den rummelige opholdsstue indeholder brændeovn, radio med CD-afspiller, video, TV med parabol (digital) samt 2-pers. spa, hvorfra der er udsigt over fjorden. I entrén findes vaskemaskine, som tilsluttes håndvasken på badeværelset. Et dejligt område, som er velegnet til naturelskere. Derudover ligger huset kun 1 times kørsel fra København.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dalby Huse
Video - Dalby Huse Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !