Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dalby Huse Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Dalby Huse
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 45 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dalby Huse Nordsjælland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1964 og moderniseret 1998, beliggende på en dejlig naturgrund i et naturskønt og roligt sommerhusområde, kun 500 m fra vandet. Til huset hører en stor, åben terrasse med havemøbler samt en lille, overdækket terrasse. Indvendigt er der trævægge og -lofter samt trægulve. Badeværelse med klinkegulv og bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Den hyggelige, lille opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng samt 1 værelse med 2 sovepladser i køjesenge. Til de mindste er der barneseng og -stol samt gynge på grunden. Et mindre sommerhus til den lille familie. Huset ligger tæt på offentlige transportmidler og ligger i et område med gode fiske- og udflugtsmuligheder. For lystfiskere er der gode muligheder for fiskeri langs kysten, hvor der kan fanges havørreder og hornfisk. Huset ligger tæt på golfbanerne i Holbæk, Frederikssund og Roskilde. Derudover er der kun 1 times kørsel til København.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dalby Huse
Video - Dalby Huse Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !