Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Buresø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Buresø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 2 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Buresø Nordsjælland Danmark

På en fantastisk, parklignende havegrund med eksotiske planter og træer fra hele verden ligger dette 2-etagers sommerhus i sten, bygget i 1976. Fra haven er der direkte adgang til Buresø, der er EU-habitatsø, med badebro fra grunden. Til huset hører endvidere terrasse samt balkon med havemøbler, hvorfra den skønne udsigt over have og sø kan nydes. Husets stueetage er indrettet med funktionelt køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og nyt komfur med keramiske kogeplader. I stueetagen findes også en hyggelig opholdsstue med radio, TV med parabol (analog) samt brændeovn. Endvidere indendørs springvand og akvarium med automatisk fodringsanlæg. På 1. sal findes badeværelse med bruser og adgang til sauna samt soveværelse med dobbeltseng og adgang til overdækket balkon. Et sommerhus for parret, der ønsker en naturoplevelse samt haveinteresserede. Endvidere ligger huset centralt for mange udflugter til de nordsjællandske seværdigheder, bl.a. Frederiksborg Slot i Hillerød. Bemærk: Huset er et dobbelthus, hvor ejer bor i den venstre halvdel. El, vand og varme er inkluderet i lejeprisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Buresø
Video - Buresø Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !