Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vorupør Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vorupør
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 63 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vorupør Vestjylland Danmark

På en dejlig, stor grund, omkranset at høje fyrretræer og tæt på klitterne i udkanten af den dejlige ferieby Vorupør, finder I dette hyggelige og flot indrettede sommerhus, opført i 1968 og total renoveret i 2003, så det i dag kan opfylde selv den kræsne gæsts ønsker. Fra grunden er der udsigt til det brusende Vesterhav. Til huset hører en dejlig, sydvendt terrasse med havemøbler. Indvendigt er gulvene belagt med tæpper, klinker og linoleum. Væggene er malet i lyse farver og på lofterne er der træ. Huset indeholder en flot møbleret stue med brændeovn, TV med parabol (digital), video og stereoanlæg med CD-afspiller. I forbindelse med stuen ligger det pænt indrettede køkken med bl.a. fryser og mikroovn. Pænt, mindre badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Der er to pæne soveværelser med dobbeltseng. Høj barnestol til rådighed. Børnene må dele gynge, sandkasse og boldbane med nabohusets børn. I Vorupør kan man stadig opleve fiskerne trække deres både på land om aftenen efter dagens fiskeri på havet. Ellers er der mange forskellige aktiviteter i området og man kan vælge at gå en tur i det storslåede landskab mellem klitter og hav.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vorupør


Nørre Vorupør (i daglig tale oftest Vorupør) er en kystby og et fiskerleje i det vestlige Thy. Nørre Vorupør ligger ved Vesterhavet, 19 kilometer vest for oplandsbyen Thisted, Nordjylland.

Stedet er kendt for kystfiskeri og turisme. Der er, ligesom i Thorup Strand, stadig erhvervsfiskeri med kystbåde fra åben strand. Desuden findes en del pramme (joller) med fritidsfiskeri, ligesom flere andre steder i Nordvestjylland. Vorupør mole er indviet i 1911, ved enden af molen på stranden ligger en redningsstation. Vorupør er omkredset af Nationalpark Thy.

De nærmeste nabobyer er Hundborg 8 kilometer mod øst, Stenbjerg 7 km mod syd og Klitmøller 12 km mod nord. Mindre bebyggelser i nærheden er Sønder Vorupør mod syd, Førby og Faddersbøl mod øst samt Vangså mod nord.Video - Vorupør Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !