Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vorupør Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vorupør
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 185 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vorupør Vestjylland Danmark

Dejligt sommerhus med swimmingpool og spa, bygget i rødbrune sten i 1988, renoveret i 2004 med køkken og bad, med rødt tag. Huset ligger på en dejlig naturgrund direkte ved klitterne og Vesterhavet. Gode bade- og fiskemuligheder. Til huset hører en åben terrasse og en dejlig udestue med havemøbler. Gulvene i huset er dels belagt med røde klinker, dels med træ. Hvide, vandskurede vægge og ludbehandlede trælofter. Dejlig swimmingpool-afdeling med swimmingpool (4,0 x 5,8 x 1,2 m) og 2-pers. spa. To pæne badeværelser med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Fra det ene badeværelse er der adgang til husets sauna. Veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og mikrobølgeovn. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital - norske, svenske, tyske samt adskillige danske kanaler og CNN-nyheder). Fra opholdsstuen er der en herlig udsigt ind over swimmingpoolen. Der er endvidere solarium, høj barnestol og barneseng til rådighed i huset. I fyrrummet er der vaskemaskine og tørretumbler. Gratis ADSL forbindelse og ekstra TV forefindes. 4 gode, rummelige soveværelser; 3 med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Carport samt gynge, sandkasse og klatrestativ på grunden. Huset er velegnet for to familier, og det må fremhæves, at det er et handicapvenligt lavenergihus, der opvarmes vha. fjernvarme.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vorupør


Nørre Vorupør (i daglig tale oftest Vorupør) er en kystby og et fiskerleje i det vestlige Thy. Nørre Vorupør ligger ved Vesterhavet, 19 kilometer vest for oplandsbyen Thisted, Nordjylland.

Stedet er kendt for kystfiskeri og turisme. Der er, ligesom i Thorup Strand, stadig erhvervsfiskeri med kystbåde fra åben strand. Desuden findes en del pramme (joller) med fritidsfiskeri, ligesom flere andre steder i Nordvestjylland. Vorupør mole er indviet i 1911, ved enden af molen på stranden ligger en redningsstation. Vorupør er omkredset af Nationalpark Thy.

De nærmeste nabobyer er Hundborg 8 kilometer mod øst, Stenbjerg 7 km mod syd og Klitmøller 12 km mod nord. Mindre bebyggelser i nærheden er Sønder Vorupør mod syd, Førby og Faddersbøl mod øst samt Vangså mod nord.Video - Vorupør Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !