Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tversted Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Tversted
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tversted Nordjylland Danmark

På en børnevenlig naturgrund grænsende op til fredet område og ikke langt fra den dejlige badeby Tversted med en pragtfuld strand ligger dette virkelig lækre og særdeles velindrettede luksussommerhus. Huset er i træ, bygget i 1996, og indeholder bl.a. spa, sauna og solarium. Lyse trælofter og -vægge. Trægulve med små tæpper overalt. Huset indeholder et lækkert badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. Fra badeværelset er der direkte adgang til husets sauna. Gæstetoilet. Veludstyret køkken med komfur med keramiske kogeplader, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I opholdsstuen er der brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital) og video. 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Derudover er der en hems med 2 sovepladser. Solarium, høj barnestol og barneseng. Sandkasse og gynge. Der er rige muligheder for spadsere- og cykelture i det skønne område. Huset ligger kun 50 m fra fiskemuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Tversted
Video - Tversted Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !