Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tversted Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Tversted
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 150 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tversted Nordjylland Danmark

Meget lys og smagfuldt indrettet, 2-etages ferielejlighed, beliggende som en endelejlighed midt i et ferielejlighedskompleks midt i Tversted. Til lejligheden hører åben terrasse/altan med havemøbler. 1 parkeringsplads pr. lejlighed. Indvendig er der lyse vægge og lofter, klinkegulv i stueetagen samt trægulv på 1. sal, dog klinkegulv på badeværelset på 1. sal. I stueetagen er der et lille badeværelse med bruser. Flot, lyst og moderne køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Køkkenet er kombineret med den lyse opholdsstue med TV tilsluttet fællesantenne, Playstation2 (kan også benyttes som DVD-afspiller) og en god, dobbelt sovesofa. Fra stuen er der udgang til terrasse samt opgang til 1. sal. Lækkert badeværelse på 1. sal med 2-pers. spa med bruser. På 1. sal er der endvidere 2 fine soveværelser med dobbeltseng. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Lejligheden ligger i et område med gode muligheder for badning, surfing og fiskeri. Der er endvidere gode muligheder for cykel- og vandreture i de mange dejlige naturområder eller langs Vestkyststien. I kan også opleve nogle af områdets mange kunstnere arbejde i deres værksteder og gallerier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Tversted
Video - Tversted Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !