Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tversted Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Tversted
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 107 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tversted Nordjylland Danmark

Pragtfuldt luksussommerhus i forskudt plan med både spa og sauna. Huset, der er i træ, er bygget i 2000 og ligger på en stor klitgrund få hundrede meter fra dejlig badestrand. Fra både hus og grund er der havudsigt. Gode terrasseforhold, bl.a. stor sydvendt terrasse med havemøbler og liggestole. Ludbehandlede vægge og lofter. Trægulv i værelser, opvarmet klinkegulv i resten af huset. Huset har 2 flotte badeværelser med bruseniche. Det ene er desuden udstyret med 2-pers. spa og sauna. Det moderne indrettede køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftsovn og komfur med keramiske kogeplader. I den flotte stue findes brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital) og DVD-afspiller. Husets sovepladser er fordelt på 3 dejlige værelser med hhv. dobbeltsenge og enkeltsenge. Til husets udstyr hører desuden vaskemaskine. Et sommerhus, hvor der er lagt vægt på en god kvalitet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Tversted
Video - Tversted Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !