Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tranum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Tranum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 58 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 4000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tranum Nordjylland Danmark

Charmerende, yderst velholdt og hyggeligt, mindre sommerhus i træ, bygget 1984, beliggende på naturgrund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trælofter og -vægge samt klinker overalt. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og fryser. Den kombinerede spise-/opholdsstue er pænt indrettet med fladskærms-TV med parabol (digital) og udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 soveplads i stuen samt 2 sovepladser i anneks. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i TranumVestkysten
Tranum by er en landsby med cirka 500 indbyggere og et aktivt forenings- og kulturliv.

Egnen i og omkring Tranum Klit ved Jammerbugten er året rundt, altid et besøg værd. Byen ligger i et kuperet terræn hvor man fra de højeste punkter kan se mile vidt omkring og enkelte steder kan Limfjorden og Vesterhavet ses på een gang. Der er store åbne områder med indlandsklitter og klithede i Tranum Klitplantage i Vendsyssel. I området findes der museer, gallerier, kunsthåndværk og naturfænomener.

Der er bjerge (Lien) hvor man i klart vejr kan se fra Bulbjergs skarpe klint til Rubjerg Knudes gule klitter. Dybe slugter (Fosdalen) der selv på hede sommerdage byder på svale temperaturer. Der findes vidtstrakte heder, områder med søer hvor man kan spise sin madpakke. Store skove som er en vandretur værd og ikke mindst Tranum Strand hvor man altid kan få en oplevelse, hvad enten det er en stille forårsaften, en sommerdag med badevejr eller efterår og vinter med blæsevejr.
Man kan godt gå en hel dag i klitplantagen uden at møde andre, men stranden og dens fiskelejer og turistmiljøer ligger lige om hjørnet

Oplevelser:

- Fosdalen
Fosdalen og dens omgivelser har været søgt af mennesker for sit helbredende vand i hvert fald siden tidlig middelalder.

Måske er det den fornemmelse af at træde i forfædrenes fodspor, der giver området sin særlige virkning og føjer en ekstra dimension til naturens mangfoldighed og landskabets skønhed.

- Jammerbugten
Jammerbugten mellem Vesterhavet og Limfjorden består af noget af Danmarks skønneste natur, og er et af Danmarks mest populære ferieområder.

- Lien
Lien er en tilgroet klint, der løber i en 7 km lang bue fra Slettestrand til Tranum i Hanherred, Nordjylland.


Video - Tranum Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !