Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tornby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Tornby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 97 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 1200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tornby Nordjylland Danmark

Dette dejlige luksussommerhus i træ ligger lige syd for fiskerbyen Hirtshals i det flotte kuperede klitlandskab og med lille sti der fører ned til den fine sandbadestrand. Huset er bygget i 2004 og er højisoleret samt har energiglas i termoruderne over hele huset. Panorama havudsigt fra både hus og grund. Huset vender mod vest, så solnedgangen over havet kan nydes hele sommeren igennem. Såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Trægulv i stue og i værelser. Vinylgulv i køkkenet og klinkegulv med gulvvarme i bad og gæstetoilet. Dejligt stort badeværelse med 2-pers. luksus massage spa, bruseniche, vaskemaskine, tørretumber og direkte adgang til sauna. Endvidere gæstetoilet. Moderne, veludstyret og velindrettet køkken med varmluftovn, kogeø med keramiske induktionskogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Opholdsstue med TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. De 8 sovepladser er fordelt på 3 værelser samt hems med 2 sovepladser. Endvidere barneseng og høj barnestol. Et hyggeligt sommerhus med en enestående beliggenhed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Tornby
Video - Tornby Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !