Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tornby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Tornby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 67 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tornby Nordjylland Danmark

Dejligt og godt indrettet sommerhus i træ, bygget i 1985 og renoveret i 1995/96. Huset ligger på en klitgrund i Tornby, tæt på den pragtfulde, brede, hvide sandstrand. Hele vejen rundt om huset er der terrasser med gode læmuligheder. Her kan I sidde og nyde den dejlige duft fra havet. Indvendig er der trægulve, -vægge og -lofter. Pænt badeværelse med bruseniche. I det pæne køkken er der bl.a. opvaskemaskine og fryser. Den hyggelige opholdsstue har dekorative, synlige loftsbjælker og indeholder brændeovn, CD-afspiller samt TV med DVD-afspiller og parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser: 1 med dobbeltseng, 1 med dobbeltseng (120 cm) og 1 med køjeseng. Der er endvidere vaskemaskine, barneseng og handy-sitt til rådighed. Tornby er en lille by midt i storslået natur og tæt på fiskerbyen Hirtshals. I Hirtshals finder I bl.a. Nordsømuseet - en af Danmarks største turistattraktioner med saltvandsakvarium, sælarium og samtidsmuseum.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Tornby
Video - Tornby Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !