Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thorup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thorup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 89 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thorup Strand Vestjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1993, beliggende på en stor skov/naturgrund i det lille fiskerleje Thorup Strand. Til huset hører dejlig, sydvendt terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Gulvene er dels belagt med tæpper, dels med vinyl. Badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, vaskemaskine og adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse med flisegulv og bruseniche. Det lille, funktionelle køkken er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med mikrobølgeovn. I Opholdsstuen finder I brændeovn og TV med parabol (analog). Huset er indrettet med 3 soveværelser; 2 med dobbeltseng og 1 med 3 køjepladser. Desuden 1 soveplads på sovesofa i opholdsstuen. Af yderligere udstyr kan solarium, barneseng og høj barnestol nævnes. Carport på grunden. Thorup Strand er omgivet at et naturskønt plantageområde, der indbyder til vandre- og rideture samt ophold i naturen. Der kan fiskes direkte fra kysten, i områdets Put&Take fiskesøer samt på havet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Thorup Strand
Video - Thorup Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !