Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thorup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thorup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 92 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thorup Strand Vestjylland Danmark

Dette dejlige sommerhus i skandinavisk stil med sprossevinduer og spa, bygget i træ 2005, ligger på en skøn naturgrund i sommerhusområdet Thorup Strand. Huset er på syd- og vestsiden omgivet af store, åbne terrassearealer med havemøbler. Indvendigt har huset en rustik fremtoning med trægulve, -lofter og -vægge. Dog klinker med gulvvarme på såvel badeværelse som gæstetoilet. Husets store badeværelse er udstyret med 2-pers. spa, bruseniche og direkte adgang til husets sauna. Gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. Det funktionelle køkken er kombineret med stuen og udstyret med bl. a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den hyggelige opholdsstuen har direkte udgang til terrassen og er indrettet med brændeovn, TV med parabol (analog) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med etageseng samt solarium. Hems med 2 sovepladser. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse, gynge og legehus. Et ideelt sommerhus for familien, som ønsker at tilbringe ferien omgivet af smuk, uspoleret natur, og som ønsker et roligt og hyggeligt feriested.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Thorup Strand
Video - Thorup Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !