Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thorup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thorup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 83 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thorup Strand Vestjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 2003, beliggende på en herlig naturgrund i det lille, hyggelige fiskerleje Thorup Strand, omgivet af en smuk og uspoleret natur. Til huset hører åben terrasse med diverse havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper overalt, dog trægulv i køkkenet og klinkegulv i bryggers og på badeværelset. Der er endvidere lyse, ludbehandlede trævægge og -lofter med synlige loftsbjælker. Mindre badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Husets sauna befinder sig i et anneks. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Den dejlige opholdsstue er indrettet med brændeovn med glasdør, TV med parabol (analog), video og stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt 1 værelse med 2 enkeltsenge og solarium. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til de små feriegæster. Det helt rigtige sommerhus for de, der ønsker en ferie i fred og ro i en dejlig natur. Her i Thorup Strand finder I naturskønne plantager med et rigt dyreliv, bl.a. kron- og rådyr.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Thorup Strand
Video - Thorup Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !