Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thorup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thorup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 108 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thorup Strand Vestjylland Danmark

Hyggeligt møbleret sommerhus i træ, bygget i 1986 og renoveret i 2006. Huset er beliggende på en natur-/skovgrund i et fredeligt naturområde med lyng og fyrretræer. Fra såvel hus som grund er der en utrolig flot udsigt over vandet. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler samt gode læ- og solforhold. Indvendig er der trævægge og -lofter samt dels klinkegulv, dels gulvtæpper. Flot, lidt hævet udestue med opvarmet klinkegulv og flot udsigt over vandet. Dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Stuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til udestuen samt til åben terrasse. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt 1 værelse med køjeseng. Et godt sommerhus for naturelskere og folk, der ønsker en ferie i fred og ro. Huset ligger i et område med gode aktivitetsmuligheder, i Fjerritslev er der bl.a. tennisbane, golf, cykeludlejning, svømmehal og diskotek. Der er endvidere gode muligheder for gå- og cykelture i den dejlige natur. Fuglereservatet "Vejlerne" ligger ca. 10 km fra huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Thorup Strand
Video - Thorup Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !