Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thorup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thorup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thorup Strand Vestjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget 1975 og renoveret 1996, beliggende på en skøn, stor natur-/skovgrund få hundrede m fra havet i det naturskønne fiskerleje Thorup Strand i den sydlige del af Jammerbugten. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Indvendigt er der lyse trælofter og -vægge. På gulvene er der dels trælaminat, dels linoleum, dog klinker i badeværelset. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet med tilstødende bryggers er bl. a. udstyret med opvaskemaskine, fryser samt vaskemaskine. Der er 2 opholdsstuer i huset, hvoraf den ene er meget rummelig og indrettet med brændeovn, TV med parabol (analog), stereoanlæg samt telefon for indgående samtaler. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge og etageseng. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. Carport med tilhørende redskabsrum. Her i Thorup Strand, der er omgivet af Vesterhavet og naturskønne plantager, kan I finde fred og ro. Plantageområderne indbyder til vandre- og rideture.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Thorup Strand
Video - Thorup Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !