Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thorup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thorup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 112 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thorup Strand Vestjylland Danmark

Stort, flot og smagfuldt møbleret sommerhus i træ, bygget i 2002, beliggende på en dejlig, ugeneret skov-/naturgrund. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Parkering ved huset til 3-4 biler. Indvendig er der trævægge og -lofter samt klinkegulv i gang, køkken og spiseplads, ellers gulvtæpper. Dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, 2-pers. spa samt direkte adgang til husets sauna. Gæstetoilet. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Smagfuldt indrettet opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til terrassen. Solarium, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Endvidere hems med 2 sovepladser. Gynge og sandkasse på grunden. Et rigtig hyggeligt sommerhus, beliggende i et skønt område for naturelskere med gode muligheder for vandre- og cykelture. Ved Thorup Strand kan I stadig se fiskerne trække deres både op på stranden om aftenen, og I har mulighed for at købe friskfangede fisk med hjem. I Fjerritslev finder I bl.a. tennisbane, golfbane, cykeludlejning, svømmehal og diskotek.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Thorup Strand
Video - Thorup Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !