Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thorup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thorup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 97 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thorup Strand Vestjylland Danmark

Virkelig flot sommerhus i træ, bygget i 2006, beliggende på en stor naturgrund med lyng, buske og træer i et naturskønt og fredeligt sommerhusområde. Thorup Strand er et lille fiskerleje, hvor man stadig kan opleve fiskerne trække deres både på land om aftenen. Desuden er der en stor klitplantage med stier i området. Lidt længere vestpå findes klinten Bulbjerg, som også er et besøg værd. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Fiskerenseplads. Overalt er der lyse trægulve, -lofter og -vægge. 2 virkelig dejlige badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene har endvidere lækker 2-pers. spa, vaskemaskine, tørretumbler og adgang til husets sauna. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Stor og dejlig opholds-/spisestue med lækre møbler, brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt hems med 2 sovepladser. Ekstra TV til rådighed. Til børnene er der høj barnestol og gynge. Et virkelig dejligt sommerhus på alle årstider, der er beliggende i et område med gode muligheder for badning, fiskeri eller en shoppingtur i den nærliggende større by Fjerritslev.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Thorup Strand
Video - Thorup Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !