Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Svankjær Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Svankjær
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 3000 Afstand til indkøb 150 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Svankjær Vestjylland Danmark

Pænt murstenssommerhus, bygget i 1938 og løbende moderniseret, beliggende på en havegrund i et hyggeligt landsbymiljø ca. 3 km. fra Vesterhavet. Til huset hører dejlig have med gode læforhold. Fra den anden side af huset er der udsigt over landskabet. Åben terrasse med diverse havemøbler. Dels linoleum og dels tæpper på gulvene. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Huset er indrettet med hyggeligt, lille spisekøkken med bl.a. varmluftovn, fryser og adgang til den store stue med stereoanlæg samt TV med parabol (analog). 2 soveværelser med dobbeltseng; 1 i stueetagen og 1 på 1. sal. Huset opvarmes med olie. Et pænt sommerhus for den lille familie, beliggende i et område med mange aktivitetsmuligheder. Bl.a. badning, fiskeri, surfing, shopping og vandreture i den smukke natur. Bemærk: Olieforbrug.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Svankjær
Video - Svankjær Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !