Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Stenbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Stenbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Stenbjerg Vestjylland Danmark

Beliggende på en naturgrund i fredelige omgivelser finder I dette velholdte sommerhus i træ, bygget i 1977 og renoveret i 1997. Huset er omkranset af 2 skønne terrasser med havemøbler. Indvendigt er vægge, lofter og gulve i træ. Husets kombinerede spise- og opholdsstue, der er indrettet med TV med parabol (digital), brændeovn, video og CD-afspiller, er dejlig lys og hyggelig. Funktionelt køkken med bl.a. mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Gode soverum med sovepladser, der fordeler sig på 3 værelser med dobbeltsenge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Stenbjerg
Video - Stenbjerg Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !