Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Slettestrand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Slettestrand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 65 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 450 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Slettestrand Nordjylland Danmark

Klassisk sommerhus i træ, bygget i 1968, beliggende på en kuperet naturgrund. Fra grundens klittop er der udsigt over Vesterhavet og klitterne. Til huset hører flere terrasser med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper i stuen og på værelserne, vinylgulv i køkkenet og klinkegulv på toilettet og i det separate rum med bruser. Bruserummet har indgang udefra. Køkkenet, der bl.a. er udstyret med mikrobølgeovn, er kombineret med spise- og opholdsstuen. Den velindrettede opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng og 2 med hver 1 køjeseng (længden på køjesengene er 182 cm). Barneseng og høj barnestol til rådighed. Vaskemaskine til rådighed i redskabsrum. Et dejligt, velholdt sommerhus med en god beliggenhed i rolige omgivelser. Huset ligger kun 10 min. gang fra bl.a. svømmehal, tennisbaner og minigolf.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Slettestrand
Video - Slettestrand Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !