Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Slettestrand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Slettestrand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 87 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Slettestrand Nordjylland Danmark

Flot og velindrettet sommerhus i træ opført i 2006, beliggende på en særdeles stor naturgrund, som er delvist afgrænset af høje træer i det tidligere fiskerleje Slettestrand. På husets østside er der en herlig morgenterrasse i træ med havemøbler, mens der på husets vestside findes en stor delvist overdækket træterrasse med havemøbler og udsigt over grundstykket. Endvidere er der en stenterrasse. Indvendigt er huset indrettet med lyse trævægge og -lofter. Gulvene i værelser og opholdsstue er belagt med træ. Huset indeholder et stort og velindrettet badeværelse med gulvvarme, bruseniche og en herlig 2-pers. spa. Køkkenet med opvarmet klinkegulv er virkelig velindrettet og godt udstyret. Det indeholder bl.a. fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den velmøblerede opholdsstue der, ud over brændeovn, indeholder TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. De tre soverum er velindrettede, og 2 er udstyret med dobbeltseng, mens det sidste er indrettet med køjeseng og lidt skabsplads. Huset egner sig fortrinligt til en lille familie eller to generationer, der ønsker at nyde et lækkert nyt hus i et herligt område med gode udflugtsmuligheder og mange naturoplevelser. Til de små gæster er der barneseng og høj stol til rådighed. Sandkasse på grunden samt offentlig legeplads nær huset. Vaskemaskine til rådighed i separat redskabsrum. Flere restauranter holder åbent i sommerhalvåret.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Slettestrand
Video - Slettestrand Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !