Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skiveren Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Skiveren
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skiveren Nordjylland Danmark

Virkelig pragtfuldt sommerhus i træ, bygget i 1993, med bl.a. spa og sauna. Huset er beliggende på en stor naturgrund, omgivet af høje træer. Der er 900 m til dejlig sandbadestrand. Stor, åben terrasse med gode havemøbler. Væggene og lofterne er beklædt med lyst fyrretræ. Trægulve i stuen og i soveværelserne - dekorative, løse tæpper i stuen. Klinkegulv med gulvvarme i køkkenet og i badeværelset. Virkelig flot badeværelse med spa og bruseniche. Fra badeværelset er der direkte adgang til saunaen. Moderne, veludstyret køkken med mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. I den pænt møblerede opholdsstue er der brændeovn, DVD-afspiller, radio og TV med parabol (digital). ADSL-forbindelse (egen computer medbringes). Huset er endvidere udstyret med høj barnestol, vaskemaskine og tørretumbler. Husets ideelle beliggenhed - tæt ved både Vesterhavet og Kattegat - gør det muligt vejrmæssigt at vælge mellem den til tider barske vestkyst og den mere rolige østkyst.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skiveren


Skiveren er et sommerhus- og ferieområde i Frederikshavn Kommune. Skiveren ligger ud til Tannis Bugt (Skagerrak).

Tannis Bugt er en bugt af Skagerrak, ved Vendsyssels nordkyst mellem Hirtshals og Skagen. I bunden af bugten ligger badebyen Tversted / Tannisby.

Tversted Klitplantage eller bare Tversted Plantage under Nordjyllands Statsskovdistrikt ligger i bunden af Tannis Bugt og mellem landsbyerne Tversted og Skiveren, og den ligger dermed på den sydvestlige del af Skagen Odde, som er verdens største kompleks af odder. Man har adgang til plantagen fra landevejen mellem Hirtshals og Skagen, hvor et skilt på nordsiden viser mod "Tversted søer 2". Denne vej fører frem til en række p-pladser, hvoraf den såkaldte P1 er den egentlige hovedadgang.Video - Skiveren Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !