Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skallerup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Skallerup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skallerup Nordjylland Danmark

FRED, RO og AFSLAPNING er nøgleordene for dette sommerhus, som ligger ugenert, på en stor grund på en stille blind vej. Dette førsteklasses sommerhus i træ er fra 1985 og ligger med en helt enestående panoramaudsigt ud over Vesterhavet fra såvel grund som stue og køkken. Området er meget fredeligt og har et rigt dyreliv samt et stort, ubebygget fællesområde foran huset ned mod havet. Beliggenheden på toppen af det bakkede klitlandskab 900 m fra havet medfører et mildere klima med rige muligheder for ophold udendørs. Sydøstvendt morgenterrasse med alle muligheder for sol og læ hele dagen; vestvendt overdækket udsigtsterrasse til frokost og aften, begge med havemøbler. Til børnene er der sandkasse og gynge. I huset findes et dejligt badeværelse med bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og 2-pers. spa. Det nye køkken (2009), også med gulvvarme, er udstyret med opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Opholdsstuen med panoramaudsigt indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, kabel-TV og DVD-afspiller. Der er solarium på hemsen. Barnestol. 3 soverum, 1 med dobbeltseng og 2 med køjeseng. Huset ligger ca. 2 km fra Skallerup Klit Feriecenter med badeland, ridecenter og mange andre aktiviteter.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skallerup
Video - Skallerup Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !