Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skallerup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Skallerup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 65 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skallerup Nordjylland Danmark

Højt beliggende over Skallerup Klit ved den dejlige sandbadestrand ved Vesterhavet ligger dette pragtfulde sommerhus i træ, bygget i 1975 og totalt renoveret i 2005. På terrassen ved huset er der en 6-pers. udendørs spa, hvorfra I kan nyde udsigten over havet og de forbipasserende færger og skibe. Huset ligger på en ugeneret, kuperet naturgrund med græsplæne og muligheder for boldspil og anden leg. Fra huset er der ligeledes havudsigt. Samtidig med madlavning og spisning kan den pragtfulde udsigt over vandet nydes fra køkken, spiseplads og de tilhørende barstole. Indvendig er der malede vægge og trægulve. I badeværelset er der opvarmet klinkegulv, bruseniche og vaskemaskine. Det moderne køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Pæn og hyggeligt indrettet opholdsstue med kvalitetsmøbler, brændeovn, TV tilsluttet fællesantenne, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Desuden gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). Et fantastisk velbeliggende sommerhus for den kvalitetsbevidste lejer. Huset ligger 500 m fra Skallerup Klit Ferieby med bl.a. tropisk badeland, romersk bad, tennisbaner og bowlingbaner. Der er endvidere kun få minutters kørsel til den hyggelige badeby Lønstrup samt til indkøbs- og shoppingmuligheder i Hjørring.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skallerup
Video - Skallerup Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !