Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Saltum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Saltum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 97 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Saltum Nordjylland Danmark

Velholdt sommerhus i træ, bygget i 1968 og renoveret i 2004. Huset er beliggende på en stor naturgrund, hvorfra der er havkig fra grundens højeste punkt. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Trævægge overalt. Dels lyse trægulve, gulvtæpper og vinylgulv. Badeværelse med opvarmet flisegulv, vaskemaskine og bruseniche. Køkkenet er udstyret med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital - Viasat), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. 2 soverum med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Høj barnestol, sandkasse og gynge til børnene. Endvidere carport til rådighed. Et godt sommerhus til familien eller 2 par.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Saltum


Saltum er en udpræget turistby, der hver sommer besøges af mange turister. Afstanden til forlystelsesparken Fårup Sommerland er 4 km. Ligeledes er Blokhus beliggende 9 km derfra.

Saltum er en mindre by i Vendsyssel med 725 indbyggere, beliggende i Saltum Sogn. Byen ligger 6 km øst fra Vesterhavet og Saltum Strand og 6 km nord for Pandrup. Fra Aalborg er afstanden til Saltum 33 km. Byen er beliggende i Region Nordjylland og hører under Jammerbugt Kommune.

Udover turisme er Saltum også kendt for det tidligere Saltum Bryggeri i dag Saltum og Neptun Bryggerier A/S, der er en af Carlsberg A/S ejet bryggerigruppe. Saltum og Neptun Bryggerier producerer i Saltum flaskevand af mærket Kildevæld.Video - Saltum Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !