Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rødhus Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Rødhus
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 9 Soverum    
Areal 129 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 7000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rødhus Nordjylland Danmark

Dejligt rummeligt sommerhus i træ med stor sauna, beliggende på en rolig klitgrund - 250 m fra dejlig sandstrand og op til et fredet areal. Huset er bygget i 1979 og senest renoveret i 2008 med bl.a. nyt køkken. Huset er delvist omgivet af et overdækket og åbent terrasseareal med havemøbler. På grunden er der sandkasse og gynge til børnene. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Dels tæppebelagte gulve, dels trægulve - dog vinyl i køkkenet. 2 badeværelser; begge med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Det ene badeværelse indeholder desuden tørretumbler og vaskemaskine. Dejlig stor sauna. Køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I den store opholdsstue, med 3 sofagrupper, finder I brændeovn, TV med parabol (digital) og kortlæser (eget kort skal medbringes), DVD-afspiller og CD-afspiller. Desuden findes der en dobbeltbriks til afslapning og TV-kik. 5 soverum; 2 med dobbeltseng, 2 med hver 2 enkeltsenge og 1 med 1 enkeltseng. Desuden forefindes gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (computer skal medbringes). Playstation2, ekstra TV, barneseng, høj barnestol, motionsrippe, spil og masser af legeredskaber. Der er installeret energibesparende varmepumpe, som også kan benyttes som aircondition. Et meget hyggeligt sommerhus velegnet til såvel enkelte par men også flere familier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rødhus


Rødhus er en mindre bebyggelse i Hune Sogn, ved vestkysten få kilometer syd for Blokhus i Jammerbugt Kommune, Region Nordjylland.

I Rødhus ligger Rødhus Kirke. Ligeledes eksisterer bygningen, der husede redningsstationen, fortsat, om end den nu anvendes som sommerhus.

Tidligere var bebyggelsen præget af de traditionelle erhverv, landbrug og fiskeri, men fra ca. 1960 og frem er stort set al beboelse overtaget af turister. En af årsagerne hertil var bl.a. at Klitvæsenet og Det danske Hedeselskab på vegne af Landbrugsministeriet erhvervede omfattende arealer, der for store deles vedkommende blev udlejet som sommerhusgrunde. Således er der i Rødhus-området sommerhuse beliggende på såvel privatejede som statsejede grunde. De sidstnævnte administreres nu af Skov- og Naturstyrelsen.

Der er klart formulerede regler for sommerhusenes størrelse, form og udseende, hvad angår huse på de offentligt ejede arealer.

I cirka 300 år fra 1500 til 1800 var området offer for en ødelæggende sandflugt, hvilket gav navn til et område umiddelbart syd for Rødhus, Sandmosen.

Ligeledes syd for Rødhus ligger ud mod kysten Rødhus Klit Feriecenter. Syd herfor ligger Tranum skydeterræn, øvelsesplads for Flyvevåbnet.Video - Rødhus Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !