Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rødhus Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Rødhus
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 95 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 7000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rødhus Nordjylland Danmark

Sommerhus i topklasse i træ beliggende på en smuk ugenert natur-/klitgrund - kun 100 m fra den dejlige sandstrand. Til huset hører et stort terrasseareal med havemøbler, hvor er er mulighed for, i læ for vinden, at sidde og nyde de dejlige omgivelser. Huset er smagfuldt indrettet med trægulv i køkken og opvarmet klinkegulv på badeværelset. Forsænket opholds-/pejsestue med trægulv med løse tæpper, ellers tæppebelagte gulve. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine. Dejlig udsigt fra opholdsstuen med pejs, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. De 6 sovepladser er fordelt på 3 værelser; 1 med dobbeltseng, 1 med køjeseng og 1 med 2 enkeltsenge. Desuden vaskemaskine i huset. Fryser og ekstra køleskab i redskabsrum. Garage på grunden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rødhus


Rødhus er en mindre bebyggelse i Hune Sogn, ved vestkysten få kilometer syd for Blokhus i Jammerbugt Kommune, Region Nordjylland.

I Rødhus ligger Rødhus Kirke. Ligeledes eksisterer bygningen, der husede redningsstationen, fortsat, om end den nu anvendes som sommerhus.

Tidligere var bebyggelsen præget af de traditionelle erhverv, landbrug og fiskeri, men fra ca. 1960 og frem er stort set al beboelse overtaget af turister. En af årsagerne hertil var bl.a. at Klitvæsenet og Det danske Hedeselskab på vegne af Landbrugsministeriet erhvervede omfattende arealer, der for store deles vedkommende blev udlejet som sommerhusgrunde. Således er der i Rødhus-området sommerhuse beliggende på såvel privatejede som statsejede grunde. De sidstnævnte administreres nu af Skov- og Naturstyrelsen.

Der er klart formulerede regler for sommerhusenes størrelse, form og udseende, hvad angår huse på de offentligt ejede arealer.

I cirka 300 år fra 1500 til 1800 var området offer for en ødelæggende sandflugt, hvilket gav navn til et område umiddelbart syd for Rødhus, Sandmosen.

Ligeledes syd for Rødhus ligger ud mod kysten Rødhus Klit Feriecenter. Syd herfor ligger Tranum skydeterræn, øvelsesplads for Flyvevåbnet.Video - Rødhus Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !