Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Rubjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Rubjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 135 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Rubjerg Nordjylland Danmark

På en stor naturgrund finder I dette luksussommerhus i træ fra 2003 med spa og sauna samt terrasser på 4 sider af huset, så det altid er muligt at finde en plads med læ. Indvendig er der trævægge og -lofter. Granitfliser i entre og bryggers. I husets øvrige rum er gulvene belagt med flotte klinker. Gulvvarme overalt i huset. 2 flotte badeværelser med bruseniche. I det store badeværelse finder I husets 2-pers. spa og sauna. Særdeles flot køkkenafdeling med varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Opholdsstue med DVD-afspiller, TV med parabol (digital), stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. 4 dejlige soveværelser. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. I bryggerset er der vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Centralvarme med oliefyr. Et pragtfuldt sommerhus på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nr. Rubjerg
Video - Nr. Rubjerg Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !