Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Rubjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Rubjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Rubjerg Nordjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1976, renoveret og tilbygget i 1995 med bl.a. sauna. Huset ligger på en stor natur-/klitgrund med fyrretræer i rolige omgivelser. Til huset hører åben samt overdækket terrasse med havemøbler og gode læmuligheder. Sandkasse og gynge til børnene. Trægulve med små tæpper overalt. Vægge og lofter er ligeledes beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche. Separat sauna. Køkkenafdelingen er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen er hyggeligt indrettet og pænt møbleret og indeholder brændeovn, radio med CD-afspiller samt TV med parabol (digital), video og DVD-afspiller. Der er endvidere vaskemaskine til rådighed. Huset er velegnet til såvel 1 som 2 familier. Bemærk: Strøm afregnes i møntautomat.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nr. Rubjerg
Video - Nr. Rubjerg Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !