Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Rubjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Rubjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 160 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Rubjerg Nordjylland Danmark

Eksklusivt og særdeles flot udstyret sommerhus i træ, bygget i 2006, beliggende på en stor naturgrund med græsplæne i plantage. Til huset hører åbent terrasseareal mod syd, vest og øst med havemøbler. Indvendig er der opvarmet klinkegulv overalt samt lyse ludbehandlede vægge og lofter. 2 flotte badeværelser med bruseniche. Det ene er indrettet med sauna og 2-pers. spa med indbygget radio med højttaler. Det andet badeværelse er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Topmoderne køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader, 2 køleskabe og 80 l fryser. Smagfuldt indrettet stue med brændeovn, 32" TV med surroundsound-anlæg, parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt indbygget computer med gratis ADSL-internetforbindelse. Sovepladserne fordeler sig på 4 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Endvidere hems med 2 boxmadrasser og 21" TV med DVD-afspiller. I 2 af soveværelserne er der 20" TV, som kører uafhængig af hinanden, samt 2 værelser med 22" TV. Solarium og Playstation2 til rådighed. 2 barnesenge, 2 høje barnestole og rutschebane til børnene. Carport på grunden. Huset opvarmes med olie. Et helt igennem eksklusivt, helårsisoleret sommerhus, der er velegnet til ferie året rundt.





Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler



Ferie i Nr. Rubjerg




Video - Nr. Rubjerg Nordjylland




Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !