Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Rubjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Rubjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 128 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Rubjerg Nordjylland Danmark

Flot sommerhus i træ, bygget i 2006, beliggende på en stor naturgrund i plantage. Stort terrasseareal med diverse havemøbler og læmuligheder i næsten al slags vejr. Lille boldbane med fodboldmål. Indvendig er gulvene i stue og værelser belagt med egeparket (gulvvarme i stuen) og der er opvarmet klinkegulv på badeværelser, i køkken og gangarealer. 2 flotte badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene er endvidere udstyret med 2-pers. spa og har direkte adgang til saunaen. Det andet indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Moderne, veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn samt keramiske kogeplader (induktion). Smagfuldt indrettet opholdsstue med bl.a. brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. 3 soveværelser: 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Hems med 2 sovepladser. Desuden anneks med 2 sovepladser og gæstetoilet. DVD-afspiller samt 1 ekstra TV til rådighed. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Endvidere boldbane med mål. Huset er særdeles velegnet til 2 familier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nr. Rubjerg
Video - Nr. Rubjerg Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !