Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Lyngby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Lyngby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 140 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Lyngby Nordjylland Danmark

Pragtfuldt, eksklusivt sommerhus, bygget 2008, beliggende i et roligt område med dejlig natur i Nr. Lyngby, få km fra Løkken og Lønstrup. Huset ligger på en stor græsplæne med udsigt til fredede arealer og få min. gang til stranden i Nr. Lyngby. Til huset hører såvel åbne som overdækkede terrasser med pæne havemøbler i træ. Indenfor er der kælet for detaljerne, og man føler sig straks velkommen. Trælofter, -vægge og -gulve. 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche; det største desuden udstyret med 2-pers. spa og direkte adgang til sauna. Det flotte køkken har alt i moderne udstyr, bl. a. fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I stuen er der flotte møbler og rig mulighed for at hygge sig ved brændeovnen. Desuden er stuen indrettet med TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser med dobbeltseng samt alkove med dobbeltseng i stuen. Nr. Lyngby er kendetegnet ved den helt specielle stejlkyst, hvor paraglidere boltrer sig. Ved købmanden samles turister og lokale til en hyggelig snak, og overfor er der minigolf for hele familien Den engelske pub er ligeledes et besøg værd. Et lækkert sommerhus i rolige omgivelser, tæt på sandstrand og skov. Huset opvarmes med olie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nr. Lyngby
Video - Nr. Lyngby Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !