Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Lyngby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Lyngby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 10 Afstand til indkøb 100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Lyngby Nordjylland Danmark

Et af Nr. Lyngby´s gamle, charmerende fiskerhuse, gennemrestaureret 2007, ligger her med kun få m til stranden og med en fantastisk havudsigt fra både hus og grund. Terrasser med havemøbler. Huset er i 2 plan. Trægulve i stueplan og tæpper på 1. sal. Malede vægge. Stueetagen indeholder lille badeværelse med dampkabine. Veludstyret og moderne køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Hyggelig stue med bl. a. brændeovn, TV med parabol (digital), video, ghettoblaster med CD-afspiller samt DVD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser, alle med dobbeltseng. Fra det ene værelse er der panoramaudsigt til havet. Desuden er der bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Til de yngste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Bålplads på grunden, som i øvrigt er indhegnet af hensyn til mindreårige, da der findes stejle skrænter 10 m fra huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nr. Lyngby
Video - Nr. Lyngby Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !